Expositie Dalen – Open Atelier Dagen Coevorden – 11 en 12 maart 2023

Met meer dan ruim 40 kunstwerken mag ik in het weekend van 11 en 12 maart exposeren op mijn oude vertrouwde plek in Dalen. De plek waar ik ben geboren en heb gewoond tot mijn 19e. Dat maakt het extra bijzonder. Tijdens de expositie zijn er portretten en dieren te bewonderen. Geschilderd op canvasdoek met acrylverf. Maar ook kleine “meeneem” kunstwerkjes, zoals de leuke vogeltjes op hout. Ook te maken op verzoek. Tijdens de expositie zijn de vogeltjes in de aanbieding van Euro 89,95 voor Euro 69,95. Ook is er een speciaal aanbiedingshoekje en ga ik graag in gesprek als je een schilderij wilt laten maken.

Vanzelfsprekend staat de koffie en thee voor jullie klaar. Van harte welkom, ik heb er zin in!

Meer info op de website van Open Atelier Dagen Coevorden.
https://oad-coevorden.nl/deelnemers/