Exposeren op de camping van Floortje Dessing

BREAKING NEWS – Dit is echt helemaal mijn ding! Op zaterdag 7 oktober ben ik uitgenodigd als gast exposant. Stichting Kunst & Cultuurroute “De Verbinding” heeft onlangs mijn expositie plek onthuld en het is geweldig!

Ik sta op camping Buitenland, ook wel hippie life van Drenthe (mijn roots) genoemd. Én staat bekend als de camping van Floortje Dessing, omdat zij één van de eigenaren is. Daarnaast ben ik zelf natuurlijk een echte kampeerder. En kan zelfs heel primitief kamperen (als het moet), zoals onze vette hike van 110 km in Zweden. De kampeerspulletjes in een rugzak en gaan!

Vorig jaar nog een rondje gewandeld over deze té leuke camping met een hele relaxte sfeer.
Een bezoekje aan deze camping is echt de moeite waard. BuitenLand is een initiatief van vijf ondernemende vrienden. In 2017 troffen zij een overwoekerd kampeerterrein aan in Drenthe. Het terrein van 9 ha groot ligt verscholen tussen een bos van Staatsbosbeheer en een natuurlijk zwemmeertje. De droom waar zij aan bouwen is een plek die nooit af zal zijn en die constant in ontwikkeling is.

Na de zomer volgt er meer informatie met de tijden, de flyer en de vernieuwde website van Stichting Kunst & Cultuurroute “De Verbinding.”

Dit moest ik even delen! Tevens een paar leuk foto’s toegevoegd van onze hike in Zweden.