Artikel Samen Dalen

Dit is toch fantastisch! Publiciteit in SamenDalen. Het dorp waar ik ben opgegroeid. Op 24 en 25 juni exposeer ik in de Glasblazerij. Je bent van harte welkom! De deuren staan 2 dagen open tussen 10:00 en 18:00 uur. Gratis entree en voldoende parkeergelegenheid. Klik hier voor de exacte locatie.

Over Dalen:
Een middeleeuws esdorp ten noorden van de stad Coevorden. Het dorp bestond al in 1276, bewoond werd het gebied al in de prehistorie. Dalen was altijd een landbouwdorp, maar vanwege de rust wonen er tegenwoordig steeds meer forensen.

Het wordt ook wel het dorp tussen de molens (koren- en museummolen) genoemd. Plopsa Indoor en de Huttenheugte liggen om de hoek. Hier ging ik overigens altijd zwemmen, wat een luxe was dat. Dalen telt nu rond de 4000 inwoners en heeft veel te bieden. Een mooie dorpskern met leuke restaurantjes en een prachtige kerk. In en rond Dalen kun je heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn 4 wandelroutes met ieder een eigen thema. Nog meer informatie over Dalen vind je onder andere op de site van SamenDalen