Gili air krijgt bezoek!

Weer zo’n prachtig verhaal. Jessie, een vriendin van mijn dochter Loïs verblijft op Gili Air.
En toen ik dat hoorde, gaf ik haar meteen een opdracht mee (haha).

” Zoek deze mensen!” (zie onderstaande afbeelding).


Ze vond ze vrij snel, dat kan ook op Gili, want zo groot is het niet.
Het bleek zelfs dat ze uitgerekend daar ook de fietsen had gehuurd.

Via facetime hebben we even contact. Ze laten vol trots zien, hoe hun winkel is uitgebreid en dat baby nummer 3 onderweg is. Willen heel graag weten wanneer wij naar Gili komen en Jessie mag aanschuiven voor de barbecue. Zo lief!

Na ons bezoek in 2019 heb ik hun dochter geschilderd. En tijdens een expositie in Rhenen heb ik 440 euro voor deze mensen opgehaald die het zwaar hadden na de aardbeving. Toen was er van corona nog niet eens sprake. Dat was de tweede klap.

Het schilderij van hun dochter is nog te koop. De afmeting is 60 / 80 cm en mag weg voor een leuk bedrag. Ze zijn al snel tevreden. Het hele bedrag wordt uiteraard weer overgemaakt.
En uiteraard maak ik zelf even iets over voor baby nummer 3.